Heeft u hulp nodig of vragen? 0492 – 731 400

Caravanstalling te Boekel

Bij de Parki caravanstalling aan de Neerbroek in Boekel is ons concept geboren. Deze voormalige groentekas heeft de perfecte omstandigheden voor jouw caravan, camper, vouwwagen of aanhanger,

  • Uitstekend geventileerd
  • Veilig: door de aansluiting op het terrein van Tielemans groentekwekerij continu bedrijvigheid en
  • Afgesloten: Enkel bereikbaar via de poort van Parki
  • Voorzien van bestrating en zonwerende isolatie

De 4000 m2 beschikbare ruimte is nagenoeg stofvrij, droog en goed geventileerd. Dit alles op een volledig afgesloten en beveiligd terrein.


Specificaties

Maximaal aantal objecten+/- 260 objecten
Oppervlakte 4000 m2
Aantal klanten> 200
OndergrondVerhard
VorstvrijJa
Type stallingVoormalige groentekas
BeveiligingHD camera’s, alarmcentrale, afgesloten terrein
Opzegtermijn stalling1 maand
Openingstijden365 dagen per jaar van 8 tot 20 uur
Geopend sinds2010

Prijzen

Type object Prijs per strekkende meter per jaar*
Caravan Caravan € 57,71
Camper Camper € 76,11
Vouwwagen Vouwwagen € 52,76
Auto Auto € 73,29
Boot Boot € 57,71

*per 01-01-2019


Services

Afgesloten terrein

U kunt uw caravan het hele jaar onbeperkt gratis ophalen. Uw caravan staat voor u klaar achter de poort op ons afgesloten terrein. U hoeft enkel maar aan ons door te geven op welke dag u komt, dan zorgen wij dat uw caravan klaar staat achter de poort. Dit kunt u eenvoudig doen via onze website.

Persoonlijke poortcode

U bepaalt zelf wanneer u uw caravan haalt of brengt. Dat regelt u eenvoudig zelf via ons portal. Iedere klant heeft zijn eigen persoonlijk poortcode. Met deze code krijgt u toegang tot het terrein. De code is alleen geldig op de door u aangegeven dag. Na drie minuten sluit de poort automatisch, als u de code opnieuw invoert opent de poort weer.

Stroompunten

Onze stalling is voorzien van laadpunten voor uw camper. Wij kunnen uw camper voorzien van stroom. Voor het opladen wordt jaarlijks € 20,80 ex BTW in rekening gebracht.

Onderhoudsservice

Indien gewenst kunt u uw caravan in het winterseizoen gratis op laten halen voor een onderhoudsbeurt of keuring. Deze service wordt verleend door Caravancentrum Boekel. Caravancentrum Boekel komt uw caravan dan bij de stalling ophalen en terugbrengen. U heeft hierdoor weer een zorg minder.

Schadeherstel service

Heeft u schade opgelopen aan uw caravan? Dat is geen probleem. In samenwerking met Van Haandel Schadeherstel wordt voor u alles snel gerepareerd. De caravan wordt na de reparatie weer terug in de stalling geplaatst.  Van Haandel Schadeherstel is specialist in het herstellen van schades aan een caravan en zijn de uitvinders van Profile Repair Caravanwandherstel.

365 dagen per jaar open

Wij zijn elke dag van het jaar open zodat u uw caravan kunt halen of brengen op het moment dat het u uit komt.

Gratis onbeperkt halen en brengen

U kunt uw caravan of camper het hele jaar onbeperkt gratis ophalen. U hoeft enkel maar aan ons door te geven op welke dag u komt, dan zorgen wij dat uw caravan/camper klaar staat achter de poort. Dit kunt u eenvoudig via onze website. In de maanden december, januari en februari vinden we het fijn als u een ophaalverzoek 1 week van te voren doorgeeft. U mag uw personenauto gratis achter de poort laten staan.


Locatie

Locatiemanager Piet van de Aa

Tel. 06 215 257 84
boekel@parki.nl

Helaas.

Beide stallingen zitten vol.

In Boekel is nog wel een plekje voor een vouwwagen op dit moment.

Bereken uw prijs