Heeft u hulp nodig of vragen? 0492 – 731 400

Caravanstalling te Boekel

Bij de Parki caravanstalling aan de Neerbroek in Boekel is ons concept geboren. Deze voormalige groentekas heeft de perfecte omstandigheden voor jouw caravan, camper, vouwwagen of aanhanger,

  • Uitstekend geventileerd
  • Veilig: Door de aansluiting op het terrein van Fresh Valley is er voortdurende bedrijvigheid en toezicht.
  • Afgesloten: Enkel bereikbaar via de poort van Parki
  • Voorzien van bestrating en zonwerende isolatie

De 4000 m2 beschikbare ruimte is nagenoeg stofvrij, droog en goed geventileerd. Dit alles op een volledig afgesloten en beveiligd terrein.


Specificaties

Maximaal aantal objecten+/- 260 objecten
Oppervlakte 4000 m2
Aantal klanten> 200
OndergrondVerhard
VorstvrijJa
Type stallingVoormalige groentekas
BeveiligingHD camera’s, alarmcentrale, afgesloten terrein
Opzegtermijn stalling1 maand
Openingstijden365 dagen per jaar van 8 tot 20 uur
Geopend sinds2010

Services

Afgesloten terrein

U kunt uw caravan het hele jaar onbeperkt gratis ophalen. Uw caravan staat voor u klaar achter de poort op ons afgesloten terrein. U hoeft enkel maar aan ons door te geven op welke dag u komt, dan zorgen wij dat uw caravan klaar staat achter de poort. Dit kunt u eenvoudig doen via onze website.

Persoonlijke poortcode

U bepaalt zelf wanneer u uw caravan haalt of brengt. Dat regelt u eenvoudig zelf via ons portal. Iedere klant heeft zijn eigen persoonlijk poortcode. Met deze code krijgt u toegang tot het terrein. De code is alleen geldig op de door u aangegeven dag. Na drie minuten sluit de poort automatisch, als u de code opnieuw invoert opent de poort weer.

Stroompunten

Onze stalling is voorzien van laadpunten voor uw camper. Wij kunnen uw camper voorzien van stroom. De prijs van stroom wordt per kalenderjaar vastgesteld aan de hand van de energieprijzen.

Onderhoudsservice

Indien gewenst kunt u uw caravan in het winterseizoen gratis op laten halen voor een onderhoudsbeurt of keuring. Deze service wordt verleend door Caravancentrum Boekel. Caravancentrum Boekel komt uw caravan dan bij de stalling ophalen en terugbrengen. U heeft hierdoor weer een zorg minder.

Schadeherstel service

Heeft u schade opgelopen aan uw caravan? Dan kunnen we Caravan-Camper Mosman aanbevelen voor het uitvoeren van de reparatiewerkzaamheden.

365 dagen per jaar open

Wij zijn elke dag van het jaar open zodat u uw caravan kunt halen of brengen op het moment dat het u uit komt.

Gratis onbeperkt halen en brengen

U kunt uw caravan of camper het hele jaar onbeperkt gratis ophalen. U hoeft enkel maar aan ons door te geven op welke dag u komt, dan zorgen wij dat uw caravan/camper klaar staat achter de poort. Dit kunt u eenvoudig via onze website. In de maanden december, januari en februari vinden we het fijn als u een ophaalverzoek 1 week van te voren doorgeeft. U mag uw personenauto gratis achter de poort laten staan.


Locatie

Locatiemanager Piet van de Aa & Peter

Tel. 06 215 257 84
boekel@parki.nl

 

Helaas zijn beide stallingen vol.
Je zou eens kunnen vragen bij  tpakhuuslandhorst

Bereken uw prijs